VIDEO: Împotriva drogurilor…Dotări și sprijin de la CJ Vâlcea, pentru polițiștii și jandarmii vâlceni!

Marți, 30 aprilie 2024, au ajuns la IPJ Vâlcea și la IJJ Vâlcea noile echipamente achiziționate de Consiliul Județean Vâlcea, în scopul îmbunătățirii activității structurilor operative din cadrul celor două instituții.

Costul total al echipamentelor este de 123.000 lei, din care 60.000 lei pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea și 63.000 lei pentru Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.

“Cu fondurile alocate din bugetul propriu al județului Vâlcea, au fost achiziționate un binoclu cu termoviziune și telemetru și un aparat pentru pregătirea fizică a jandarmilor vâlceni, dar și trei analizoare de droguri (Drugtest) Drager 5000, necesare polițiștilor vâlceni în acțiunile de verificare a persoanelor suspecte de consum de droguri.

Polițiștii și jandarmii vâlceni veghează pentru ca noi, ceilalți cetățeni ai județului și oaspeții noștri, să fim în siguranță și, tocmai de aceea, sprijinim la rândul nostru activitatea acestora prin achiziționarea de echipamente care să le eficientizeze munca.

Este felul nostru de a-i răsplăti pentru tot ce fac pentru vâlceni, în numele cărora le mulțumesc pentru întreaga activitate.
Sărbători Pascale fericite și liniștite, tuturor!”, transmite Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.