VIDEO: Au început lucrările pe unul dintre cele mai importante drumuri din județ aflate în stare de degradare: Drumul Oaselor

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a anunțat încă de ceva vreme că Drumul Oaselor, unul dintre cele mai importante drumuri din județ care face legătura între localitățile Berbești, Copăceni, Cernișoara și Popești, va intra în lucru.

Astăzi, 25 iunie 2024, angajații RAJDP au început lucrările pe DJ 676 E.

În prima fază, se va interveni pentru redarea circulației pe sectorul dintre Berbești și Copăceni, pe o lungime de 10 km. Se va defrișa zona, se vor decolmata șanțurile, se vor realiza reparații asfaltice și se va turna covor asfaltic pe zonele locuibile, iar unde trebuie să se circule cu viteză redusă, vom semnaliza zona astfel încât să se poată circula.

“În ultima ședință a CJ Vâlcea de vineri, 21 iunie, am alocat și primii bani (cca 2,6 milioane lei), pentru demararea acestor lucrări. Știu cât de important este drumul pentru vâlcenii din zonă și îmi doresc ca anul viitor să se poată circula în siguranță și pe acest drum.
Drumul Oaselor – DJ 676 E se întinde pe o distanță de cca 25 km și face legătura între localitățile Berbești, Copăceni, Cernișoara și Popești”, a anunțat Constantin Rădulescu.