Vâlcean după gratii, după ce a amenințat o femeie și un copil!

Un bărbat de 33 de ani, din Călimănești, a ajuns după gratii după ce a amenințat o femeie și un copil, a luat un motoferăstrău și a tăiat două bănci aflate pe domeniul public la Călimănești. Polițiștii au fost anunțati despre incident printr-un apel pe 112, și l-au arestat pe bărbat, reținându-l pentru 24 de ore.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul bănuit, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat procurorului competent în vederea luării unei măsuri legale care se impune.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugerea și amenințarea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Ai trimis