Viceprimarul Carmen Maria Preda, hărţuită de candidatul liberal Virgil Pîrvulescu

Pentru toată presa onestă din Vâlcea doamna viceprimar este o femeie corectă, serviabilă, extrem de muncitoare care a încercat şi a reuşit să rezolve problemele a sute de râmniceni.

Este de-a dreptul şocant şi pentru ziarişti, dar şi pentru toţi cei ce o cunosc, linşajul mediatic la care această adevărată doamnă este supusă de câteva săptămâni de o publicaţie subvenţionată direct de Virgil Pîrvulescu, candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului.
Hărţuirea aceasta prin insulte, calomnii, texte denigratoare în care viceprimarul municipiului este acuzat de evaziune fiscală, hoţie, furt, corupţie, mită, îmbogăţire nejustă vine ca urmare doar a faptului că domnul Pîrvulescu a ajuns să-i urască pe toţi cei ce l-au ajutat pe edilul Mircia Gutău să dezvolte oraşul.
Virgil Pîrvulescu are un mare cerc de cunoscuţi şi amici comuni cu doamna viceprimar, o cunoaşte de mulţi ani, ştie că a muncit din greu, că are o singură fată, profesoară în Bucureşti, şi că alături de soţ, au fost oameni ce au “tras” din greu în privat pentru a strânge bani spre a-şi face o casă. Mai ştie domnul Pîrvulescu că familia Preda a luat credite pentru a construi casa şi că domnul Preda a lucrat sute de ore, ca salahor, în casa construită în regie proprie tocmai pentru a economisi la plata oamenilor care construiau acest imobil. Să pui, ditamai şeful ANAF Vâlcea, beneficiar al unei vile, a mai multor autoturisme şi a zeci de hectare de teren, un ziarist, să denigreze viceprimarul oraşului şi să-l hărţuiască, spune multe despre caracter.
Pe surse am aflat că, exasperată de aceste mizerii, Carmen Maria Preda a decis să deschidă mai multe procese pe cale civilă şi să depună şi o plângere penală împotriva autorului textelor şi a publicaţiei de scandal care le găzduieşte. De asemenea, tot pe surse, am aflat că va fi reprezentată în instanţă de cunoscutul avocat Iulian Voicu, fost coleg în Consiliul Local cu doamna Preda, un specialist care este obişnuit să câştige procese mult mai dificile decât acestea. (T.G.)