Secretarul de stat Gheorghe Păsat încalcă din nou legea!

Cunoscuta publicaţie “Ziarul de Vâlcea” dezvăluia, recent, motivele pentru care (Gică) Gheorghe Păsat, cândva preşedinte al CJ Vâlcea, este în ancheta ANI şi DNA.
Textul poate fi citit aici : https://ziaruldevalcea.ro/2020/08/dezvaluiri-incendiare-secretarul-de-stat-liberal-gheorghe-zis-gica-pasat-anchetat-de-dna-si-ani/

În prezent controversatul personaj liberal este candidat la funcţia de consilier judeţean în Vâlcea. Conform legislaţiei în vigoare era obligat să se autosuspende din funcţia de secretar de stat pe perioada campaniei electorale, perioadă aflată în curs de desfăşurare. Dar ţi-ai găsit să facă acest lucru Gică. atât de lacom de bani de nu poate renunţa la leafa pe o lună de ministru secretar de stat.
Demersul său este însă nu doar ilegal, dar şi imoral, deoarece Păsat îşi bate joc de sute de candidaţi din ţară care s-au suspendat din funcţiile publice pentru a-şi face campanie electorală şi pentru a respecta legea. Bine, la urma urmei şi cei care l-au pus pe listă, pe un loc eligibil, au parte dn vină, deoarece puteau da acest loc altcuiva din partid, nu unui secretar de stat care nu are nevoie de această funcţie. (T.G.)