UNPR susţine preşedintele României

Iohannis
Text preluat de pe contul personal de facebook al deputatului Constantin Mazilu, preşedinte al UNPR Vâlcea.

Comunicat de presă

“Întrucât există o serie de încercări de a deturna și de a denatura sensul opțiunilor exprimate public de Uniunea Națională pentru Progresul României, dorim să facem următoarele precizări:
1. UNPR face parte în continuare din actuala coaliție care formeaza majoritatea parlamentară.
2. UNPR îl susține, ca întotdeauna, pe Președintele României și va susține formula pe care domnul Klaus Iohannis o va propune. O astfel de formulă trebuie să vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o soluție mai amplă care să răspundă tuturor cerințelor momentului.
3. UNPR își dorește ca varianta pe care o va propune Președintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte în continuare de stabilitate.
Uniunea Națională pentru Progresul României înțelege sensul nemulțumirilor exprimate de români inclusiv prin protestele din aceste zile. Din acest motiv, opțiunea UNPR, ca parte a actualei majorități parlamentare și a coaliției, este să susțină – de preferat, împreună cu toată clasa politică – acea soluție amplă pe care Președintele României o va considera corectă și utilă în acest moment.