Ultimul sondaj pentru Râmnic!

Un sondaj profesionist efectuat în weekendul trecut în municipiul Râmnicu Vâlcea pe un eşantion de 3657 de repondenţi arată o luptă interesantă pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

Din sondaj au fost excluse persoanele condamnate penal, outsiderii şi aventurierii politici. Pe primele trei poziţii sondajul arată o revenire spectaculoasă a PSD Vâlcea, dar şi o creştere neaşteptată a opţiunilor pentru candidatul liberal.
Romeo Radulescu
Romeo Rădulescu – PSD ar fi fost votat duminică de 34.5% din cei chestionaţi.
Grig Craciunescu
Grigore Crăciunescu – candidatul PNL ar fi fost votat de 31,2% şi
Remus Grigorescu
Remus Grigorescu –ALDE de 20,5%.
Menţionăm că sondajul a fost realizat înainte de neaşteptata retragere a lui Ludovic Orban din bătălia pentru Bucureşti, iar liberalul s-a retras în baza unor simple acuzaţii, fără a fi fost trimis în judecată şi fără a avea nicio condamnare dând un semnal clar că persoanele condamnate sau măcar suspectate sau acuzate pentru fapte de corupţie nu au ce căuta în aceste alegeri!
Opţiunile râmnicenilor arată că aceştia s-au trezit în sfârşit şi că organizaţii politice inventate peste noapte pentru a susţine găşti de interese ahtiate după putere nu mai au priză într-un oraş care s-a săturat până peste cap de vizitele celor de la DIICOT şi DNA!