Reţinut 24 ore pentru că şi-a bătut nevasta

Maria R., din comuna Runcu, a fost victima unei agresiuni fizice week-endul trecut.

Victima în timp ce se afla la domiciliu împreună cu B. Constantin, în urma unui conflict spontan, acesta a exercitat acte de violenţă asupra femeii, provocându-i leziuni traumatice la nivelul feţei. Femeia a fost transportată cu un echipaj de Ambulanţă la Spitalul Judeţean Vâlcea.
În urma îngrijirilor medicale primite, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, parietal-stânga şi fractură piramidă nazală, urmând să fie transportată la Sibiu.
Cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie ( art. 199, raportat la art. 193, alin. 1 din Codul Penal).
“În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de B. Constantin, de 38 de ani, din municipiul Curtea de Argeş,jud. Argeş a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În prezent, bărbatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, se spune în comunicatul de presă transmis de IPJ Vâlcea.