Udubae, falsul liberal din Bujoreni, şi-a pierdut busola

Una din cele mai proaste alegeri ale PNL Vâlcea în stabilirea candidaţilor este cea făcută la Bujoreni.

În comuna limitrofă Râmnicului, PNL avea, de multă vreme, o organizaţie bună. Liberalii s-au bătut mereu pentru a câştiga această primărie şi au reuşit să aibă viceprimar în ea în ultimii 8 ani de zile. De aceea nici nu ne-am gândit că vor apela la un candidat de import pentru primăria de aici. Unul care ar trebui să îşi plimbe nepoţii,, în loc să alerge după funcţii, de care nu se poate ocupa.
Gheorghe Udubae ajungea, după trecerea succesivă pe la mai multe partide şi fel de fel de exchibiţii politice, consilier local în urmă cu 4 ani. Dar nu a rezistat să stea în consiliu decât câteva şedinţe. Şi-a dat demisia, neexplicând locuitorilor care i-au dat votul de ce nu a rămas pe poziţii să le apere interesele. Aşa cum recent nu a explicat de ce apără interesele unei firme care aruncă gunoiul râmnicenilor aiurea prin Bujoreni, în loc să apere interesul localnicilor. Cum a reuşit acest libertin să ajungă liberal este greu de explicat. Probabil deputatul Buican a fost indus în eroare de nişte sondaje. Iar Udubae Gheorghe şi-a făcut o pagină pe reţeaua de socializare facebook în care s-a şi apucat să arunce cu noroi în contracandidatul său Gheorghe Gîngu pe care îl simte ca preferat de localnici.
Cum nu este încă campanie, îl lăsăm pe sexagenar în boii lui, dar promitem să îl “dezbrăcăm” în faţa electoratului în campania electorală. În final, îl sfătuim să nu îşi piardă busola şi să renunţe să mai dea sfaturi despre educaţia copiilor. Eventual le poate face o altfel de educaţie adolescenţilor, în cazul legalizării prostituţiei, plimbându-i prin pensiunea sa Riviera din Râmnic, mai ales când sunt la lucru fetiţele profesioniste pe acolo!
Stai, nea Udubae, şi vindeţi bateriile auto, mai donează câte un cărucior dărâmat la spital, şi nu uita să îţi treci numele pe el ca să vadă tot poporul ce darnic eşti!
Lasă primăria că e prea mare pălăria!

Traian GUMINSKI