Teatrul Anton Pann Rm. Vâlcea, invitat la Festivalul de Teatru Nou de la Arad

Înainte de întâmpinarea Sfintelor Sărbători de Paști, Teatrul Anton Pann împrtășește cu dumneavoastră bucuria de a participa la cea cea de-a 5-a ediţie a Festivalului de Teatru Nou de la Arad cu spectacolul YEN de Anna Jordan, regia Adrian Roman.

Despre Teatrul Anton Pann în ultimul timp, să zicem în ultimii cinci ani, s-a vorbit numai de bine. Reușita celor de aici prin participarea în cadrul Festivalului Național de Teatru, prezențele în cadrul Galei Premiilor UNITER, prezențele de la Tiff(Festivalul Internațional de Film Transilvania), prezențele de la Gala Tânărului Actor Hop de la Costinești și prezențele în cadrul unor festivaluri cu tradiție din România, au pus Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea alături de teatre mari cu renume din România. Spectacolele realizate, de o calitate foarte bună și apreciate de critica de specialitate, au fost invitate ani de-a rândul în cadrul unor importante festivaluri. Premiile primite pentru cel mai bun spectacol, cel mai bun actor, cea mai bună regie sau cea mai bună scenografie au demonstrat încă odată dacă mai era nevoie, profesionalismul celor care lucrează în această instituție. Asta și-a dorit managerul acestei instituții, regizorul Adrian Roman, ca la Teatrul Anton Pann actul artistic să fie de calitate. Prin cele văzute spunem fără a greși că a reușit. Nu știm câți apreciază acest lucru, iubitorii de teatru cu siguranță da, dar poate e mai puțin important, important e că prin Teatrul Anton Pann, numele orașului Râmnicu Vâlcea este pus pe harta peisajului teatral din România.
Este onorant pentru Râmnicu Vâlcea ca un spectacol al unui teatru din provincie, așa cum este Teatrul Anton Pann, să fie jucat pe scena unui festival alături de spectacole ale unor prestigiose teatre din țară. Dar despre participarea Teatrului Anton Pann la Festivalului de Teatru Nou vom mai vorbi la momentul respectiv.
Acum aducem în atenția domniilor voastre o nouă piesă care se va monta imediat după Sfintele Sărbătorile de Paști. Este vorba de Nerium Park de Josep Maria Miró, spectacol în regia lui Tudor Lucanu, unul dintre cei mai apreciați si premiați regizori ai momentului. Acestea fiind spuse nu ne rămâne decât să vă invităm la teatru și să vă urăm ca Sărbătoarea Paștilor să vă aducă lumină, pace, bucurii și sănătate.

Daniela Ştefănescu PR Teatrul Anton Pann