Grupul Consilierilor PSD Mateeşti: “Noi dorim să construim localitatea Mateești și nu să o finisăm sau să facem „spoieli”!”

Am urmărit cu interes ca în toată perioada în care ne-am exercitat mandatul de consilier local în cadrul Consiliului Local Mateești, hotărârile să fie luate legal și în interesul oamenilor.

Dezinformarea și presiunea politică şi mincinoasă a liberalilor asupra aleșilor locali și a Consiliului Județean Vâlcea trebuie să înceteze. Consilierii locali PSD Mateești vor vota bugetul localității dacă domnul Primar întelege să renunțe la achiziționarea unui autoturism marca Duster și, de asemenea, dacă va renunța să investească banii pentru reabilitarea sediului Primăriei, în condițiile în care oamenii nu au apă şi canalizare, iar drumurile în curând vor fi impracticabile.
Consilierii locali PSD nu sunt de acord cu sumele pentru realizarea terenului sintetic Turcești, reabilitarea și extinderea magaziei școlare Mateești până nu avem toate utilitățile necesare comunei Mateești (apă, canalizare, drumuri). Noi dorim să construim localitatea Mateeşti și nu să o finisăm sau să facem „spoieli” cum dorește domnul Primar.
Noi nu spunem că acești bani vor rezolva toate problemele cetățenilor, dar nici nu suntem de acord ca pentru confortul domnului primar să renunțăm la confortul oamenilor din comună.
În concluzie, domnul primar poate convoca legal Consiliu Local în ședință, iar noi vom vota bugetul cu amendamentele propuse în condițiile legii și pentru rezolvarea problemelor cetățenilor din comuna Mateești, nu a unui singur om, chiar dacă este Primar.

Grupul Consilierilor PSD Mateești
Președinte PSD Mateești
Anghelescu Cosmin