Tânăr agresat pe podul Goranu pentru telefon! Hoțul a fost reținut de polițiștii vâlceni

O persoană a fost deposedată de telefonul mobil, în timp ce se deplasa în zona podului din Goranu miercuri, 24 ianuarie, ora 22.40. Poliția a fost sesizată prin 112.

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce deplasa pe strada Gib Mihăescu, în jurul orei 21.30, N.C. a fost abordat de către o persoană pe care nu o cunoştea, dar care, prin agresiuni fizice şi verbale, l-a deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa. Ca urmare a activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit la scurt timp după incident identificarea principalului suspect al faptei, care a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 26 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de U. M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se spune in comunicatul transmis de polițiștii vâlceni.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.