Scandalul Lasconi-USR aduce noi voturi lui George Simion și AUR

Excelentă prestația lui George Simion de duminică seara de pe România TV. Era să ratez emisiunea preocupat de lectura știrilor despre declarația doamnei Lasconi, reacția conducerii USR, a fetei primăriței din Câmpulung Muscel și a fel de fel de politicieni despre subiect. Noroc că m-a anunțat de emisiune un prieten din Vâlcea plecat de mulți ani în străinătate și apropiat curentului pro AUR din diaspora noastră europeană.

Feminismul extremist, talibanismul ecologic și corectitudinea politică sunt cei mai mari inamici ai societăților democratice de azi. Iar liderul AUR a reușit foarte bine să explice logic de ce trebuie să ne opunem mizeriilor politice de import devenite atractive pentru actualul Guvern și pentru unii lideri politici. A vorbit despre aberantele măsuri fiscale recente și despre cum vor sărăci acestea populația și vor distruge firmele mici fără a ajuta la eliminarea evaziunii fiscale.
A spus că peste 500 e mii de oameni au fost angajați clientelar în administrația de stat și în cea locală și că aceștia mănâncă o mare parte din buget inutil, ceea ce este adevărat. A spus că parlamentul ar trebui redus la 300 de aleși ceea ce este logic, dacă așa a votat cândva poporul și că veniturile parlamentarilor ar trebui diminuate ca și cheltuielile publice făcute de aceștia.
George Simion a fost întrebat, cum era și normal, despre declarația doamnei Lasconi și reacția USR de a o scoate de pe listele de candidați la Europarlamentare, unde urma să fie prima pe listă.
A fost corect și a declarat că, deși orașul Câmpulung a fost prost administrat de Elena Lasconi, declarația acesteia despre familia tradițională este legitimă, ca și dreptul ei de a fi votat în 2018 pentru familie.

Liderul AUR știe că reacția celor din USR și tot scandalul îndepărtează din ce în ce mai mult electorat de această formațiune. De electorat matur și responsabil. În schimb, nu știe că mulți tineri ca Oana Lasconi, cea care o consideră pe mama ei homofob periculos și crede că mama și cei care au votat ca ea au votat jegos, cresc ca număr. Iar acordarea de burse de merit unor elevi cu notele 3 și 4, în timp ce alții cu 9 nu au acces la burse, va atrage și mai mult tineret spre nemuncă, spre preocupări sexuale deviaționiste, spre bani pe card sau direct pe telefoane, spre droguri și spre votarea unor partide toxice normalității.

Generațiile tradiționale dispar, mor bătrânii lucizi, normali, cu bun simț și cu credință, iar ăștia micii debusolați capătă drept de vot. Și de liberă exprimare a prostiei pe rețelele sociale, că oricum nu au altceva de făcut, nu au nicio meserie și nicio atracție pentru muncă.
Probabil talibanii din USR vor presa până la eliminarea din partid a doamnei Lasconi pentru a-și fideliza prin această măsură aberantă voturile celor din comunitatea din care face parte fata doamnei Lasconi și a multor tineri care au căpătat drept de vot în ultimii doi ani și care nu se simt deloc atrași de PSD sau PNL.

Dacă se va întâmpla asta, George Simion ar putea da o lovitură de imagine propunându-i doamnei Lasconi să continue în AUR și să candideze la parlamentare, exact în județul în care USR stă cel mai bine în sondaje.

Traian Guminski