Primarul Aurora Măgură modernizează școlile din comuna Popești

Proiectul finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), al primarului Aurora Măgura permite amenajarea laboratoarelor de informatică și resurse tehnologice de vârf pentru a-și dezvolta competențele digitale elevii. În plus, echipamentele informatice necesare procesului didactic vor fi disponibile în sălile de clasă, facilitând predarea și învățarea cu metode digitale.
Primarul Aurora Măgura: “Această investiție va transforma școlile din Popești în centre de învățare moderne și eficiente. Copiii noștri vor avea acces la cele mai bune resurse tehnologice, ceea ce va contribui la dezvoltarea lor armonioasă și la pregătirea pentru lumea digitală”.
Proiectul PNRR aduce echipamente informatice de ultimă generație pentru sălile de clasă și sălile de grupă din unitățile de învățământ. De asemenea, mobilierul și materialele didactice vor fi modernizate, oferind un mediu de învățare confortabil și eficient pentru elevi și cadrele didactice.
Investiția „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlilor Gimnaziale din Popești” este concepută pentru a satisface nevoile identificate la nivelul Școlii Gimnaziale Popești. Acesta include dotarea unui laborator de informatică, echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual în 10 săli de clasă, mobilier pentru 11 săli de clasă, dotarea cu mobilier și materiale didactice pentru un laborator multidisciplinar, dotarea digitală a unui laborator multidisciplinar și dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT pentru un cabinet școlar. (T.G.)