Cu Grig Crăciunescu, Râmnicu Vâlcea va deveni un oraş foarte curat

În administraţie şi în politică este nevoie de oameni care au idei bune. Nu multe, dar foarte bune. Este nevoie de oameni care urmăresc ca o idee bună să se transforme într-un proiect, proiectul să fie apoi transformat în realitate. Mulţi colegi de-ai lui din consiliul municipal dar şi mulţi ziarişi l-au considerat pe Grigore Crăciunescu, actual consilier şi posibil viitor primar al Râmnicului, un om cu idei fixe şi extrem de “agresiv” cu executivul primăriei.

Dar Grigore Crăciunescu a insistat, a ţipat, a solicitat, a “agresat” conducerea primăriei până a obţinut ceea ce a dorit pentru Râmnic.
SC Pieţe Prest va primi în acest an 27,2 miliarde de lei. Majorarea de capital aprobată de primărie este destinată strict achiziţionării unor utilaje extrem de performante pentru întreţinerea curăţeniei. Adevărate uzine pe patru roţi care vor spăla străzile oraşului, vor aspira frunzele uscate din parcuri, vor dezinfecta şi dezinsecta spaţiile verzi, vor aspira praful şi gunoaiele nu numai de pe străzi dar şi din parcuri, din locurile de joacă ale copiilor, de pe aleile stradale.
Cu aceşti bani, Pieţe PREST va achiziţiona în curând:
3 autogunoiere compactoare, o autoplatformă cu nacelă, două automăturătoare, trei autoutilitare ,o autocisternă de spălat stradal, şi două utilaje de curăţat sub înaltă presiune.
Este posibil, pentru că aşa se întâmplă de multe ori, ca altcineva să câştige alegerile locale din acest an. Iar când Râmnicul va străluci de curăţenie, anul viitor, să se laude peste tot pe televiziuni şi prin presa locală că a făcut curăţenie în municipiu.
Dar este la fel de posibil ca până în 5 iunie majoritatea râmnicenilor să aprecieze programul candidatului liberal Grigre Crăciunescu, eforturile sale de a face ceva concret şi planurile sale despre viitor.
Noi le cunoaştem deja şi ştim cum vom vota!
Râmnicu Vâlcea va fi un oraş foarte curat pentru că un om a crezut în acest proiect şi a făcut ceea ce trebuia făcut în consiliul municipal ca proiectul să devină realitate.

Traian Guminski