ELITE Business Women ajunge la Râmnicu Vâlcea!

ELITE Business Women și Asociația Națională a Antreprenorilor ajunge la Râmnicu Vâlcea, joi, 31 Martie ora 17.30 la Posada Events. Scopul evenimentului este acela de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes sub deviza „Ele au reușit”. Evenimentul aduce împreună femeile de succes și creează o comunitate de business performanţă și profitabilă.

Bianca-Tudor-1

Speaker-ii ediției din Râmnicu Vâlcea sunt Cristina Chiriac-președinte ANAA, Bianca Tudor-fondator Elite Business Women, Carmen Burtea-fondator Despotiko Crystals, Aristide Seri-antreprenor, Magda Bei-CEO Graphtec Design, Silviu Cojocariu-Owner Proconsil Grup, Cristian Nicolae- fondator Cristian Nicolae Inspiration & SoftExpert Mobility.
Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, fondată de către Bianca Tudor, dar și un instrument de dezvoltare a antreprenoriatului feminin în România.
Misiunea Elite Bussiness Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.
„Femeile sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, dar și în calitate de antreprenori, manageri și investitori. 14 Mai 2015- reprezintă o zi importantă pentru noi, Elite Business Women, ziua în care am făcut împreună PRIMUL pas către unitate și ideea de comunitate a femeilor antreprenor, femei care îndrăznesc”, afirmă Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.
Misiunea conferințelor “Ele au reușit”este aceea de a promova modele de business și femei care au reușit.
Elite
Temele alese în cadrul evenimentului sunt:
Contextul actualal antreprenoriatului feminin în România
Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca și antreprenori și soluții găsite până în prezent
Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului 
Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor 
Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women, ANAA.
Campania națională “Ele au reușit” a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului, campanie în mediaante și post eveniment. Am continuat la Constanta si Cluj Napoca, peste 400 de participanți, 26 speakeri femei antreprenor, peste 50 de parteneri și sponsori, campania media și TV ante și post eveniment.