Râmnicenii sunt condamnați să-l plătească pe valetul viceprimarului chiulangiu Virgil Pîrvulescu

Nu comentăm deciziile instanțelor, dar pare nedrept ca din bugetul local, după ce am plătit de peste 3 ani pentru chiul, sabotare de proiecte edilitare și stat pe terase prin oraș, pe viceprimarul mitoman Virgil Pîrvulescu, acum să fim obligați să-i plătim salariul și valetului acestuia.

Curtea de Apel Pitești a dat sentința definitivă în procesul împotriva hotărârii de Consiliul Local, prin care primarul Mircia Gutău a solicitat desființarea postului de consilier personal al lui Pîrvulescu, ocupat de Radu Gruițoiu.
Hotărârea aprobată de Consiliul Local la inițiativa primarului a fost definitiv anulată, se arată pe site-ul Curții de Apel Pitești:
Cu mult tupeu, Radu Gruițoiu spune că va depune plângere penală împotriva tuturor consilierilor locali care au votat hotărârea.
De ce musiu? Pentru că acești oameni au considerat că este aberant să plătești zeci de milioane lunar unuia care nu are cu ce să-l consilieze pe un om care nu face nimic pentru oraș și nu vine la servici cu lunile?
Pentru a te scuti de a pierde vremea, domnule valet, cu eventuale procese împotriva noastră și având bănuieli că ai considera că te–am jignit, menționăm definiția din DEX:
valet, valeți substantiv masculin
• 1. Persoană care se află în serviciul personal al cuiva. (sinonime: fecior, lacheu).

Deci Radule, îți puteam spune și lacheu. La urma urmei asta ești, un om în serviciul personal al lui Virgil Pîrvulescu, chiulangiul.

Traian Guminski