Conferință Județeană de alegeri la Partidul Umanist Social Liberal

Dan Liviu Popa, cândva lider local al PNL Vâlcea, în prezent președinte al filialei Vâlcea a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), ne-a comunicat că vineri, 29, martie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, va avea loc Conferința Județeană a PUSL.

“Organizăm această conferință județeană pentru a alege conducerea organizației județene înaintea unei campanii electorale extrem de importante pentru țară. Suntem în plin proces de strângere a semnăturilor necesare participării la alegerile Europarlamentare.
În Vâlcea am reorganizat și înființat filiale local în toate localitățile și vom depune liste de candidați pentru consilii locale în toate localitățile și în peste jumătate din acestea și la funcțiile de primar.
Candidăm și la Consiliul Județean Vâlcea și municipal, având oameni foarte buni și cu experiență în politică și administrație, dar și foarte mulți tineri.
Vă mai pot spune că ședința de vineri va fi supervizată de secretarul general al partidului, doamna Simona Alice Man, și de vicepreședintele Liviu Negoiță”, a mai precizat Dan Liviu Popa. (T.G.)