Prioritatea primăriei Tetoiu pentru anul 2022

S-au făcut multe lucrări importante în Tetoiu de noua administrație a acestei localități, ce a ajuns la cârma comunei la alegerile locale din 2020.
Important este însă că s-a schimbat în bine un sistem de muncă din administrația locală și că fiecare leu a fost cheltuit cu responsabilitate.
Primarul Viorel Herăscu și viceprimarul Ramona Tuță speră ca anul 2022 să fie unul cu realizări. Cea mai importantă ar fi finalizarea rețelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare în comună.
Unul dintre proiectele pe care primăria le-a depus pe Prgramul Național Anghel Saligny anul trecut este “Realizarea branșamentelor pentru populație la apă și canalizare” . Un alt proiect are ca obiectiv reabilitarea drumurilor din localitate.
”Suntem mulțumiți de investiția Consiliului Județean pe drumul care traversează localitatea de la nord la sud și avem promisiunea că turnarea de covor asfaltic va continua și în 2022. Avem depuse pe Agenția de Mediu, mai multe proiecte. Unul din ele vizează realizarea iluminatului public modern, cu leduri și telegestiune pe drumurile comunale și cele de interes local. Am finalizat în 2021 Căminul Cultural din Tetoiu și avem depus un proiect și pentru reabilitarea celui din satul Țepești”, spune Viorel Herăscu. (T.G.)