Primăria Șirineasa va rezista asaltului electoral

O dată la patru ani, Ion Bebe Streinu, primarul harnic și gospodar care a redat localnicilor mândria de a locui aici, este supus tirului adversarilor. Deși s-a confruntat cu destule lipsuri administrative la preluarea mandatului, după ce comuna a fost prea mult condusă de un lasă-mă să te las, actualul primar, a reușit să pună Șirineasa pe harta comunelor din județ în care s-au mișcat lucruri în ultimii ani.

Localitatea are un aspect îngrijit, pe care îl poate sesiza orice trecător. Sigur, pe locuitorii comunei nu îi interesează neapărat aspectul de pe șoseaua principală. Atent la nevoile reale ale comunității din care provine și pe care o cunoaște foarte bine, Ion Bebe Streinu, alături de echipa pe care o coordonează în cadrul primăriei, dar și de consilierii locali, s-a ocupat de mai multe proiecte, unele aflate încă în derulare în anul 2024 și care trebuie să fie continuate și în mandatul 2024-2028. Cele mai importante astfel de proiecte sunt următoarele: Introducere gaze naturale și alimentarea cu gaze naturale; Continuarea construirii trotuarului paralel cu Drumul Județean 677; Continuarea demersurilor în vederea reabilitării, modernizării şi dotării Căminului Cultural Șirineasa; Achiziționare microbuz școlar electric; Modernizare drumuri de exploatație agricolă; Construire piste de biciclete; Construirea de capele funerare. S-au afaltat 43 de străzi de interes local din întreaga comună, îmbunătăţind accesul și siguranța circulației pentru locuitori. S-au extins trotuarele și administrația locală a reușit să atragă fonduri pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe principalele instituții publice din comună.
Primarul Ion Bebe Streinu are cu ce realizări să se prezinte în fața locuitorilor din Șirineasa și sperăm ca locuitorii să nu se lase păcăliți de aventurieri politici veniți aici cu gândul de a se-nfrupta din munca altora! (T.G.)