FOTO/VIDEO: Incendiu la un depozit din Râmnicu Vâlcea

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, 15 aprilie, la un depozit din Râmnicu Vâlcea. La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent. Este vorba despre un depozit particular, în care erau depozitate bunuri personale.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală/depozit, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Fețeni. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Secției de Pompieri Govora, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la o hală/depozit, cu degajări mari de fum. Nu a existat pericol de propagare la vecinătăți“, potrivit ISU Vâlcea.
Hala aparține unei persoane fizice și este construită pe structura metalică cu panouri sandwich și tablă, în aceasta fiind depozitate diverse piese de mobilier, material lemnos, panouri sandwich etc. Suprafața incendiata este de aproximativ 200 de mp.