Părintele Pomohaci concertează la Teatrul Anton Pann

„Minune şi Taină” se numește spectacolul susținut duminică, 13 decembrie, ora 17.00, de cunoscutul părinte Cristian Pomohaci, la Teatrul “Anton Pann” Rm.Vâlcea.

În seara zilei de 13 decembrie, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, părintele Pomohaci va interpreta Pricesnele, acele cântece religioase ortodoxe cu un conţinut tematic variat centrat în special pe comportamentul moral creştin, rugăciuni de iertare, laudă şi mulţumire lui Dumnezeu şi Fecioarei Maria.
Cristian Pomohaci s-a făcut cunoscut iubitorilor de folclor din adolescenţă. Talentul artistic, vocea mai ales, fiindu-i certificată odată cu participarea din anul 1991 la prestigiosul Festivalul de Muzică Populară “Maria Tănase” de la Craiova. De atunci şi până-n prezent numele domniei sale s-a auzit tot mai des, fiind invitat la numeroase spectacole, emisiuni de radio şi televiziune. A devenit unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de folclor din partea Ardealului şi nu numai. Ca urmare a succesului înregistrat în acest domeniu al folclorului, Cristian Pomohaci, remarcat şi îndrumat de specialişti, a absolvit şi Conservatorul Ciprian Porumbescu, din Bucureşti, secţia bizantinologie. După absolvirea Facultăţii de Teologie din Bucureşti în repertoriul părintelui Pomohaci găsim şi alte genuri muzicale precum, colinde şi muzică religioasă. Putem spune un preot cu har, daruirea şi dragostea cu care slujeşte lui Dumnezeu l-au făcut cunoscut atât în ţară cât şi în afara graniţelor, mulţi dintre credincioşi venind la parohia domniei sale pentru un sfat. Un preot care a absolvit trei facultăţi: Facultatea de Tursim şi Comerţ Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice, Consevatorul şi Teologia.
Prețul unui bilet la concertul de colinde va fi 30 de lei.