Nicolae Sărdărescu, fostul şef al IPJ Vâlcea, şi-a depus dosarul de pensionare

Nicolae Sărdărescu, fostul inspector şef al IPJ Vâlcea, şi-a depus dosarul de pensionare. Surse din cadrul poliţiei spun că gestul fostului şef este o reacţie la faptul că actualul chestor, Ion Stoica, vrea să-şi prelungească raportul de muncă.

Tot mai multe voci însă, din zona Horezu, unde este acum comandant Nicolae Sărdărescu, afirmă că această decizie este luată doar pentru a intra în politică, dorindu-şi foarte mult să ajungă în fruntea Primăriei Horezu.
Fostul şef al IPJ Vâlcea a intrat în poliţie în anul 1994 unde a ocupat funcţia de ofițer Investigații Criminale până în anul 2001, din 2001 până în 2003 a ocupat funcţia de şef Birou Poliţie Economico-Financiară, şef Serviciu Investigaţii Criminale 2003-2006, adjunct Inspector şef IPJ Vâlcea 2006-2009, şef Poliţie Oraş Horezu 2010-2014, din 2014 fiind inspector şef la IPJ Vâlcea, de puţin timp trecând din nou în funcţia de şef al Poliţiei Horezu.
Actualmente, la IPJ Vâlcea se duce însă o luptă internă pentru ocuparea funcţiei de inspector adjunct al IPJ Vâlcea de când comisarul-şef Marius Dascălu, a fost numit în fruntea Poliţiei din Gorj. (L.L.)