La Vlădești se lucrează la PUG

Specialiștii din administrația publică de la Vlădești lucrează intens la întocmirea unui nou Plan Urbanistic General, prioritate pentru primarul Adrian Cosac și compania. Aste pentru că în fiecare an în localitatea aflată în apropierea Râmnicului se construiește în ritm alert și în scurt timp vor apărea noi cartiere.
În timpul scurs din acest an s-au emis peste 30 de autorizații de construire. Asta înseamnă că niciodată nu este timp de pauză și că noi străzi, ulițe și podețe trebuie amenajate, astfel încât oamenii care aleg să se mute în Vlădești să beneficieze de cele mai bune condiții. Și construcțiilor de locuit li se adaugă spațiile comerciale destinate noilor cartiere. Asta înseamnă și mai mulți bani la bugetul local, bani care de asemenea sunt distribuiți către investiții.
În plus, pentru Cosac și echipa pe care o coordonează este o luptă continuă pentru atragerea surselor de finanțare, marea lor majoritate cu bani europeni, pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă curentă, gaze naturale dar și pentru canalizare. Cine crede că este ușor să conduci o astfel de comună se înșală amarnic dar Cosac are capacitatea să o facă și, mai mult ca sigur, oamenii din localitate vor alege continuitatea la alegerile locale de luna viitoare.