La un pas de tragedie! Un bărbat i-a tăiat gâtul fostei iubite cu un cuțit, din cauza geloziei

O tânără din Stoileşti a fost la un pas de tragedie ieri seară, când a fost acostată de fostul concubin care i-a tăiat gâtul.

Polițiştii vâlceni au primit un apel la 112 de către tatăl victimei care a anunțat că fiica sa a fost victima unei agresiuni fizice. Tânăra se deplasa cu maşina de la Galicea înspre Stoileşti, iar din cauza unor crengi de pe carosabil a trebuit să oprească. În acel moment, fostul concubin al fetei a pătruns în maşină, iar pe fondul geloziei i-a tăiat gâtul cu un cuțit, dar şi la degetul arătător al mâinii drepte. Ulterior comiterii agresiunii asupra tinerei, bărbatul şi-a provocat mai multe plăgi la nivelul cervical anterior.
La fața locului s-a deplasat Ambulanța Spitalului Județean de Urgență care a acordat ajutor ambelor persoane, acestea fiind transportate la spital. În urma investigațiilor polițiştilor vâlceni a reieşit faptul cã cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, după o relație care a durat circa 3 ani. Bărbatul rămâne sub observație medicală, iar tânăra a fost externată. (L.L.)