Comuna Stoileşti are nevoie de noi proiecte în infrastructură

Este localitatea cu cea mai mare reţea de drumuri interioare. Şi este logic să fie aşa deoarece Stoileşti cuprinde azi teritoriul altor foste 3 comune.

Primarul Florin Ionescu a lucrat metodic şi eficient şi a implementat mereu alte proiecte. Zeci de kilometri au fost asfaltaţi de când este primar, şcolile au fost reabilitate, s-au făcut kilometri de rigle, şanţuri, zeci de podeţe şi câteva poduri. Dar Stoileşti are nevoie de noi investiţii şi de noi asfaltări, iar primarul actual deja se gândeşte la realizarea acestora. Deocamdată primăria pregăteşte documentaţiile pentru construirea celor 3 poduri din satele Izvoru Rece, Stăneşti şi Ghiobeşti ce vor demara în primăvară. Valoarea investiţiei va fi de aproape 40 de miliarde de lei vechi.
“Nu este vorba de obţinerea unor fonduri pentru a face lucrări de dragul de a le face. Aţi fost la noi de mai multe ori, aţi văzut comuna cum se dezvoltă, dar aţi văzut şi că vă trebuie o zi întreagă să traversaţi toate drumurile de la noi. Trebuie să acord atenţie egală locuitorilor din toate satele şi cătunele. Este normal ca o comună europeană să aibă apă curentă, canalizare, drumuri şi şcoli. Iar salariaţii primăriei, consiliul local şi noi cei din conducerea primăriei vom face tot ce se poate să asigurăm dezvoltarea comunei indiferent câte drumuri trebuie să facem, la Consiliul Judeţean şi la ministere”, spune Florin Ionescu un edil apreciat de toată presa locală pentru modestie şi pentru perseverenţă. (T.G.)