Senzațional! La Mihăești te căsătorești gratis!

Din prima zi a lunii martie, Comuna Mihăești va beneficia de un nou sediu al Biroului de Evidenţa Populaţiei. Clădirea, ridicată și dotată cu fonduri de la Consiliul Local este deja finalizată, urmând ca în perioada imediat următoare să se lucreze la ultimele detalii.

Tot în această clădire va funcționa și o nouă, spațioasă și modernă sală de ședințe unde se vor întâlni aleșii locali ai comunei. Primarul de la Mihăești, Constantin Bârzăgeanu, are și o altă veste bună pentru mihăeșteni: “Sediul o să fie dotat cu tot ce trebuie, imprimantă modernă, calculatoare de calitate, oamenii vor scuti mult timp când au nevoie să își rezolve problemele legate de acest serviciu. Am și o veste bună pentru tinerii care se decid să se căsătorească, nu vom mai percepe nicio taxă. Nu vor plăti nimic! Am vrut să dăm o decizie asemănătoare și în cazul divorțurilor, din păcate nu este posibil din punct de vedere legal și taxa este în acest caz nefericit 500 lei”.
Altfel, lucrările de la noul sediu au fost făcute în regie proprie de Primăria Mihăești și au costat aproximativ 2 miliarde lei. (G.C.)