Intervenție profesionistă a angajaților PRELCET la o avarie din cartierul Ostroveni

În apropierea sezonului rece în municipiul Râmnicu Vâlcea apar frecvente avarii la sistemul de alimentare cu apă caldă și energie termică. În multe zone conductele, mai ales cele care fac legătură dintre rețeaua principală și scările imobilelor sunt vechi, corodate de vreme, fisurează sau suferă deformări din cauza diferențelor de temperatură.
SC PRELCET SA este o firmă mică dar formată din oameni cu experiență și intens calificați prin cursuri de profil. Societatea intervine pe rețelele CET atunci când este nevoie pentru a înlocui conducte sau a remedia avarii.
La începutul săptămânii mai multe imobile de pe strada Tineretului au fost afectate din cauza unei avarii în zona Blocului A 11 /2 din cartierul Ostroveni iar furnizarea apei calde menajere a trebuit stopată.
Lucrările de remediere au doar 24 de ore și s-au desfășurat non stop sub privirile locuitorilor din zonă ce au apreciat și implicarea dar mai ales viteza de lucru a unei echipe mici care a fost nevoită să lucreze pe o vreme nefavorabilă, într-o parcare cu trafic auto și pietonal intens și având de decopertat o suprafață mare pentru a ajunge la conducta ce trebuia înlocuită. Joi, 7 octombrie, a fost reluată furnizarea apei calde în zonă la orele 13.00. (T.G.)