În Comuna Lăpuşata Silviu Iliescu (PSD) a câştigat alegerile cu 38,17%

A fost o mare bucurie în redacţie la aflarea veştii că profesorul Silviu Iliescu (Lulu) a reuşit să obţină victoria la Lăpuşata. Şi bucuria a venit nu doar ca urmare a faptului că am făcut parte din mass media vâlceană ce a susţinut PSD în Lăpuşata în campania electorală,ci mai ales pentru că am realizat că populaţia ne-a citit constant în ultimele luni când am descris slaba activitate şi deciziile la limita penalului luate de primarul Nicolae Joiţa, cel care a căutat cu disperare să migreze în ultimul moment de la PNL spre PSD în speranţa că popularitatea liderului Constantin Rădulescu îl va ajuta că mai obţină un mandat.
Nici cei din conducerea PSD nu s-au lăsat păcăliţi şi nici populaţia din Lăpuşata! Credem că şi pentru PNL este la urma urmei un câştig pentru că pierde un edil fără anvergură politică şi profesională al cărui succes s a datorat, o perioadă de timp, numai unei viclenii de tip rural şi unor promisiuni deşarte. Drum bun, domnule Joiţa.
Luaţi-vă şi fiul angajat illegal bibliotecar la o bibliotecă comunală mai tot timpul închisă. Învăţaţi-l să facă racorduri şi branşamente la reţele de apă. Se caută în judeţ meseriaşi, şi ştiţi bine că se şi câştigă bani buni din munca asta!

Traian GUMINSKI