Victorie mare a PSD în comuna Stoeneşti

În urmă cu câteva luni cei din PSD ştiau clar că nu au nicio şansă să câştige alegerile locale în comuna Stoeneşti. Aici primarul liberal Gheorghe Dumbravă era de neînvins.
Dar ceva s-a întâmplat în organizaţia liberală şi acest om aprig, mândru, muncitor şi popular s-a decis să se alăture echipei Constantin Rădulescu cu câteva săptămâni înainte de campania electorală.
Fredy, cum îi spun prietenii, putea câştiga, la fel ca primarul din Păuşeşti Otăsău, alegerile şi ca independent sau pe listele UDMR.
Pentru PSD însă a fost importantă decizia primarului Dumbravă şi a echipei sale de consilieri de a încerca să facă proiecte comune cu Consiliul Judeţean Vâlcea.
Gheorghe Dumbravă nu avea nevoie de susţinere mediatică, dar după o colaborare foarte bună şi transparentă cu mass media în timpul mandatelor sale a decis să–şi prezinte proiectele în campanie şi în publicaţia “Eveniment Vâlcean”, (dar şi în alte ziare), motiv pentru care îi mulţumim primarului reales cu 90,43% şi îi dorim succes în noul mandat şi împliniri edilitare spre binele celor din Stoeneşti. (T.G.)