GHEORGHE GÎNGU (BUJORENI), PREZENT LA FORUMUL COMUNITĂȚILOR INTELIGENTE

Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni, a fost prezent, timp de două zile, la Oradea, la Forumul Comunităților Inteligente, fiind invitat la discuțiile ce au avut loc pe tema dezvoltării unei comunități inteligente princonlucrarea dintre administrația publică, companii, instituții de educație și organizații neguvernamentale și printr-o bună comunicare cu cetățenii.

“Cu siguranță toate informațiile pe care le-am adunat la Oradea, le voi pune în practică la Bujoreni. Este vorba despre proiecte de dezvoltare a comunei și de soluții de finanțare care să răspundă nevoilor cetățenilor din Bujoreni.
La acest forum au fost prezenți reprezentanții Ilie BOLOJAN – președintele Consiliului Județean Bihor; Florin BIRTA – primarul municipiului Oradea; Adrian Foghiș- ministrul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Felix Cozma- președintele Anfp, Adrian HATOS – senator și secretar al Comisiei pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență, precum și Prof.univ.dr. Constantin BUNGĂU, rector al Universității din Oradea, decani, profesori universitari și mulți alți reprezentanți importanți ai statului și elitei academice”, a comunicat Gheorghe GÎNGU, primarul comunei BUJORENI.