Comuna Bunești are o administrație eficientă

Dar bineînțeles că adversarii primarului Viorel Radi îl vor alunga din primărie și nu-i interesează cum arăta localitatea când acest om a obținut primul său mandat de primar și cum arată acum. Campaniile electorale scot din oameni tot ce poate fi mai rău, iar atacurile sub centură, minciunile, manipularea și promisiunile deșarte sunt parte din cotidian.

Comuna Bunești are azi facilități educaționale care rivalizează cu cele urbane, având grădinițe construite recent din temelii. Școala Gimnazială Bunești beneficiază de un proiect amplu de modernizare, finanțat prin PNRR. De asemenea, administrația locală investește în viitorul copiilor aflați în situații de risc printr-un nou Centru de zi destinat celor cu părinți separați sau plecați în străinătate.
Aici, 45 de copii vor beneficia de consiliere psihologică și sprijin pentru teme. Peste 200 de elevi de la școala gimnazială participă la programul “Masă Sănătoasă”, asigurându-li-se zilnic o masă caldă, fiind un sprijin important pentru familiile care se confruntă cu dificultăți financiare.
Primarul din Bunești, Viorel Radi, coordonează o echipă bună în primărie și orice antrenor știe că jucătorii nu se schimbă dacă echipa merge bine. (T.G.)