Sărbătoarea Căpșunului de la Bunești ajunge la ediția 53

Primarul comunei vâlcene Bunești, Viorel Radi, face invitația pentru o nouă ediție a uneia dintre manifestările de tradiție, Sărbătoarea Căpșunului.

“Cu respect pentru tradițiile care ne definesc comunitatea, am avut onoarea de a revitaliza și menține vie Sărbătoarea Căpșunului. Această sărbătoare de excepție a fost inițiată de primarul, la aceea vreme, Tănasie Nicolae și profesorul Ilie Mihai în anul 1971 și, cu pasiune și implicare comunitară, a ajuns la a 53-a ediție. Această continuitate reprezintă mai mult de jumătate de secol de tradiție, cultură și bucurie pentru toți cei care au participat la ea. Cu ajutorul și sprijinul vostru, al cetățenilor din Bunești și al celor din localitățile învecinate, am reușit să menținem vie această manifestare culturală și să oferim comunității noastre ocazia de a se bucura an de an de această sărbătoare minunată.Vă invităm cu entuziasm să vă alăturați nouă pentru a sărbători împreună!
Indiferent de localitatea din care veniți, sunteți bineveniți la o sărbătoare plină de energie în centrul comunei, pe 26 mai. Va fi o zi de neuitat, plină de culoare, muzică și distracție, dedicată tuturor celor care iubesc tradiția și comunitatea.
Pentru mai multe detalii sau informații, vă stăm la dispoziție. Ne puteți contacta la primărie sau la numerele de telefon 0250 774 490 și 0762 258 913. Haideți să facem din Sărbătoarea Căpsunului un eveniment memorabil, unde comunitatea noastră și cea din localitățile învecinate să se bucure împreună! Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem!”, spune edilul vâlcean.