FOTO/VIDEO Decembrie Magic în Râmnic! S-au aprins luminile în centrul oraşului

S-a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă în Râmnicu Valcea. În prezenta a mii de persoane, s-au aprins luminile în bradul de Crăciun si au declarat deschis Târgul de Iarnă din centrul orașului, inaugurat de curând.Anul acesta, bradul râmnicenilor din centrul orasului a fost adus din zona Mănăstirii Prislop și măsoara peste 20 de metri în înălțime. Înainte de aprinderea luminițelor, cei prezenți au asistat la un spectacol de animaţie stradală dedicat lor cu ocazia startului sărbătorilor de iarnă. A fost inaugurat și patinoarul artificial amplasat în zona centrală și cele 28 de căsuţe din târg.

În Scuarul Mircea cel Bătrân poate fi admirate o reprezentare tridimensională a scenei naşterii lui Iisus și un ”Copac al dorinţelor”. Aprinderea luminilor în bradul de Crăciun a fost un adevarat spectacol și o bucurie, în special pentru copii.

Și ca să uite de frig, edilii i-au încălzit pe cei de față cu vin fiert și cozonac. Potrivit organizatorilor, la eveniment au asistat peste 10.000 de vâlceni.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning
Foto sursa Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea