FOTO/VIDEO Moș Crăciun la Pediatrie! 30 de copii internați la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea au simțit că vin sărbătorile

Moș Crăciun i-a vizitat și în acest an pe copiii bolnavi internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Vâlcea. Bătrânelul cu plete albe a venit cu sacul plin de cadouri și a reușit să-i facă pe cei mici să uite că sunt departe de case în apropierea sărbătorilor de iarnă.


Moș Crăciun a trecut prin fiecare salon din Secția Pediatrie și Secția Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Vâlcea și a lăsat daruri pentru toți cei peste 30 de prichindei internați aici. În plus, pe holurile Spitalului Județean s-au cântat colinde. Acțiunea a fost organizată cu ajutorul Asociației Prietenii Spitalului Vâlcea. “Au fost 30 de copii care au primit cadouri. Este cel de-al treilea an în care avem această acțiune. Copiii se bucură, probabil puțini dintre ei se așteaptă să îl găsească aici pe Moș Crăciun”, ne-a declarat Diana Calciu, reprezentant Asociația Prietenii Spitalului Vâlcea.


Toate cadourile au fost achiziționate cu ajutorul unor oameni cu suflet mare. Spitalul a beneficiat în acest an de donații în valoare de câteva sute de mii de lei.


Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning