FOTO/VIDEO Fotbal spectaculos la Cupa Sergiu Radu

Cupa Sergiu Radu la fotbal, competiție organizată pe fiecare an în sala Traian din Râmnicu Vâlcea a ajuns la cea de-a XI-a ediție. Ca de obicei, competiția destinată juniorilor, dar și meciul demonstrativ, i-au bucurat pe spectatorii prezenți care i-au putut vedea la lucru pe Sergiu Radi, Mihai Costea sau Adiță Păun.


Nouă echipe de juniori născuți între anii 1999 și 2011 au oferit meciuri spectaculoase, iar ziua s-a terminat cu o partidă demonstrativă la care au participat printre alții Sergiu Radu, Mihai Costea și Adiță Păun. Toți copiii au primit la final diplome, cupe și cadouri constând în dulciuri.
“Cred că toată lumea este bucuroasă și mulțumită. Am făcut un meci frumos, au fost spectatori. Mă bucur că am fost invitat la acest turneu. Sergiu Radu este un nume consacrat care a jucat și în Germania, și la Națională, este un exemplu pentru noi”, ne-a declarat Adiță Păun, fotbalist CFR Cluj-Napoca.

“Am reușit să ajungem la această ediție. 11 ediții sunt multe,am început în 2006, au fost generații de copii care au participat la această cupă. Nu puteam să reușim fără ajutorul publicului, fără ajutorul organizatorului, profesorul Narcis Enăchescu. Mulți dintre copiii care au jucat azi nici măcar nu erau născuți, nici fiul meu nu era născut și azi am jucat alături de el… Și lui i-a făcut o mare plăcere, a și marcat. Le mulțumesc și băieților care au venit la meciul demonstrativ, prezența lor dă sarea și piperul acestei competiții”, spune organizatorul competiției, Sergiu Radu.
Fotbalistul vâlcean Sergiu Radu, ajuns la 40 de ani, a jucat în România la Jiul Petroșani, Rapid București, Olimpia Sau Mare și Progresul București și în străinătate la Le Mans în Franța și la mai multe formații din Germania printre care Wolfsburg, Koln și Stuttgard.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning