FOTO: Incendiu la ștrandul Ocnele Mari! Turiști evacuați

Un incendiu a izbucnit la Ocnele Mari la o bucătăria aflată în proximitatea unei pensiuni, în incintta ștrandului. A fost necesară evacuarea imediată a celor 11 turiști și 3 angajați care se aflau cazați.

Pompierii militari vâlceni s-au deplasat de urgență la locul solicitării forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.
“Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că arde violent acoperișul bucătăriei și un număr de 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turiști și 3 angajați, toți adulți).
Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În interiorul bucătăriei erau 5 butelii, care au fost evacuate de pompierii militari. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite. Au ars acoperișul bucătăriei (70%),
interiorul și bunurile existente (inclusiv electrocasnice), în proportie de 90% pe o suprafata de circa 40 mp”, au anunțat pompierii vâlceni.