Proiect de 3 milioane lei, implementat de primarul Nedelcu la Drăgășani

Primarul Cristian Nedelcu și colegii săi din Primăria Drăgășani au făcut eforturi considerabile pentru a obține fonduri și a implementa un proiect important pentru comunitate. Este vorba despre modernizarea Liceului Tehnologic Brătianu din Drăgășani, o investiție în valoare de 3 milioane de lei, din fonduri europene.

Modernizarea și dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice cu echipamente de ultimă generație sunt investiții esențiale pentru pregătirea elevilor în domeniile tehnologice și nu numai. Este o viziune îndrăzneață și pozitivă pentru viitorul educației în orașul Drăgășani.

De asemenea, reabilitarea corpului central al liceului și modernizarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice au avut cu siguranță un impact semnificativ asupra mediului de învățare al elevilor. Crearea unui mediu sigur și confortabil este, de asemenea, esențială pentru concentrarea și performanța elevilor, iar dotarea cu echipamente de ultimă generație îi pregătește mai bine pentru cerințele și provocările secolului XXI. Este un pas important spre crearea unei infrastructuri educaționale moderne și de calitate la Drăgășani.