Excursii de vis cu UTV-ul la Vârful Cozia, mănăstiri sau Valea Stănișoara

Drumul către alte vârfuri semețe ale Masivului Cozia, Ciuha Mare (1668), Ciuha Mica (1629), Durducul (1568), Bulzu (1560), este unul dintre principalele atracții turistice pentru iubitorii natură și plimbări în aer liber. Peisajele traseului turistic care duce la Vârful Cozia și cabana cu același nume sunt unele de vis și dorința de repetare a experienței este una mare. Pentru turiști este acum și o oportunitate comodă de a savura acest traseu, o excursie cu UTV-ul, afacere pusă la punct de un om inimos, și el împătimit al muntelui, Marius Necșoiu.

Trei trasee de vis, prețuri accesibile

Organizatorii excursiilor vă propun trei trasee turistice, dar turiștii pot să vină cu orice solicitare. Cel mai lung traseu, dar și cel mai spectaculos este cel spre Vârful Cozia care durează patru ore dus-întors cu o staționare de maximum o oră. Pentru o astfel de excursie un grup format din 3-5 persoane va plăti doar 500 de RON sau 400 de RON pentru două persoane. Masivul Cozia se înalță pe stânga râului Olt, în dreptul stațiunii balneoclimaterice Călimănești și reprezintă o asociere de culmi aproape radiale ce se desprind din vârful Cozia (1668 m) alcătuind un masiv unitar, un monolit stâncos, în partea central-sudică a Carpaților Meridionali. Masivul Cozia se încadrează în munții cu altitudine mijlocie din România. Altitudinile cele mai mari se găsesc în partea centrală. Pentru o excursie care va dura două ore pe Valea Stănișoara costul este de 350, respectiv 300 RON. Cu acest prilej veți putea admira Mănăstirea Cozia situată la poalele Masivului Cozia, pe versantul său sudic, pe teritoriul orașului Călimănești. În fine, un alt traseu spectaculos presupune vizitarea Shitului Ostrov și a mănăstirilor Cozia și Turnu. Doar 250 de RON costă o astfel de excursie pentru un grup de 2-5 persoane.

Cu ce se face deplasarea

Can-Am Traxter MAX DPS HD10 T 2021 este un vehicul side-by-side, cu o capacitate de 6 locuri. Este util pentru transport de persoane sau încărcături grele în medii off road dificil de accesat. Are șase locuri, o capacitate cilindrica de 976cc și putere: 82 CP. Pe scurt veți avea parte de tot confortul necesar pe tot timpul excursiilor și un avantaj foarte mare: fiecare traseu se face conform dorințelor dumneavoastră, micile staționări completând experiența în sine. De asemenea, de menționat că excursiile se organizează în toate anotimpurile. Toți cei care au beneficiat de plimbările oferite au rămas plăcut impresionați, exprimându-și dorința de a reveni.

Cum puteți programa o excursie

Dacă vă doriți o astfel de experiență puteți lua legătura cu organizatorii la numprul de telefon 0741 380 041 sau la adresa de e-mail utv.calimanesti@yahoo.com. e asemenea, pentru alte informații puteți accesa site-ul https://utvcalimanesti.ro.