După 10 ani PSD Vâlcea îi face dreptate lui Bogdan Pistol

Se spune că în viaţă binele care-l faci va fi în cele din urmă răsplătit cu bine.
Publicţia “Ziarul de Vâlcea” a anunţat recent că deţine informaţii sigure că viitorii vicepreşedinţi ai CJ Vâlcea vor fi Bogdan Pistol şi Alina Lupu, aceştia fiind susţinuţi de preşedintele reales Constantin Rădulescu.
Dacă se va întâmpla acest lucru el va veni la aproape 10 ani când cei doi au fost nevoiţi să demisioneze din Consiliul Judeţean Vâlcea, după ce colegii lor i-au trădat.
Bogdan Pistol candida atunci să fie vicepreşedinte al CJ cu atribuţii de preşedinte interimar. Colegii liberali au avut ordin să nu vină la şedinţă conducerea liberală dorind în funcţie un linge blide şi un pămpălău nu pe energicul şi muncitorul Bogdan Pistol.
Alina Lupu a venit la şedinţă, l-a votat, consilierii pesedişti i-au dat votul atunci tânărului liberal, dar doi independenţi manevraţi din spate de cei din PNL au trădat. Era decembrie 2014.
Acum aproape de decembrie 2024, cei doi vor demonstra că buna credinţă este mereu răsplătită. Dacă vor ajunge vicepreşedinţi ai CJ se vor uita, la fiecare şedinţă, spre grupul minoritar al celor 10 consilieri liberali controlaţi în continuare draconic de o conducere de partid totalitară (reamintim că în şedinţele de plen nu are voie să vorbească decât un singur liberal desemnat de conducerea organizaţiei).
Luna viitoare Bogdan Pistol împlineşte 45 de ani. El este deja ales consilier judeţean în 9 iunie. Un cadou frumos pentru un om căruia i s-a făcut o mare nedreptate, dar a trecut peste ea şi a muncit pentru binele vâlcenilor. (T.G.)