Dosare penale pentru furt

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţiei Vaideeni, dar şi Pietrari, au efectuat cercetări în cazul unei sesizări de furt. Au fost identificate persoanele bănuite de comiterea furtului, iar prejudiciul, în ambele cazuri, a fost recuperat.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire sustragerea de către persoane necunoscute dintr-o societate comercială mai multe bunuri.
Ieri, în urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, Postului de Poliţie Vaideeni şi IJJ Vâlcea au reuşit identificarea şi probarea activităţii infracţionale a persoanei bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre C. Ion, de 25 de ani, din com. Vaideeni. Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Pietrari au stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-o societate comercială. În urma cercetărilor, poliţiştii au recuperat prejudiciul. La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Costeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 ianuarie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o societate comercială din comună băuturi alcoolice şi ţigări, în valoare de aproximativ 1000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea principalei persoane bănuite de comiterea faptei de furt. Este vorba despre I. L., de 16 ani.
Prejudiciul a fost recuperat, fiind predat părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.