Denisse Moise, în această sâmbătă pe scena Teatrului Anton Pann, în avanpremiera spectacolului „Black Box”

Începând cu această sâmbătă de 3 februarie, o nouă actriță se va alătura trupei de actori a Tetrului Anton Pann din Rm Vâlcea. Se numește Denisse Moise și este absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj, secţia actorie, clasa profesor Miklós Bács. Ea va debuta alături de talentatul actor Olimpiu Blaj în spectacolul “Black Box” de Stef Smith. Debutul și-l va face nu numai ca actriță, în acest spectacol ea avand calitatea și de traducător al textului și cea de scenograf.

Împreună cu regiorul Boda Norbert și alături de Olimpiu Blaj, cei trei pornind de la o propunere a managerului Teatrului Anton Pann, a regizorului Adrian Roman, de a citi piesa lui Stef Smith “Girl in the machine” reușesc să dea valoare spctacolului, eveniment care va avea avanpremieră în această sâmbătă, de la ora19.00, în Sala Studio.
“Black Box”, așa se intitulează spectacolul în care doi tineri, Denisse Moise și Olimpiu Blaj, în rolurile lui Polly şi Owen, spun o poveste incitantă despre iminenţa unui progres tehnologic gata să redefinească tot ceea ce ştim despre om. “Fata din mașină” sau dilemele legate de dependența digitală susține o viziune a viitorului care pune întrebări esențiale ale timpului nostrum, întrebări pe care cu siguranță o să vi le puneți și dumneavoastră după ce veți vedea spectacolul. Dați gir acestui spectacol și haideți s-o aplaudăm așa cum se cuvine pe Denisse Moise cea care, cu siguranță, va face și mai puternică, prin prezența sa, trupa tânără de actori a Teatrului Anton Pann din Rm Vâlcea. Despre spectacolul Black Box a cărui avanpremieră va avealoc în această sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Studio, cu siguranță vom mai scrie în luna martie când va avea loc premiera.
Până atunci veniți și la celelalte spectacole, tot în această sâmbătă pentru cei mici, începând cu ora 11.30, în Sala Mare, va avea loc reprezentația spectacolului de păpuși “Ursul păcălit de vulpe”-după Ion Creangă, Scenariul si Regia – Valentin Ligi.
Actorii păpușari vor încerca, prin binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă, care încântă de mulți ani generații de mici cititori, să atragă atenția că și în ziua de astăzi poți fi păcălit cu foarte mare ușurință, așa cum ursul a fost păcălit de cumătra și șireata vulpe. Vă vine să credeți sau nu, mai există și azi oameni care nu cunosc povestea “Ursului păcălit de vulpe”. Unul dintre acestia este chiar pescarul din poveste. Cei care vor fi alături de actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann cu siguranță vor cunoaște acest personaj.
Mânuitori marionete: Viorica Stamate, Felicia Ștefan, Mioara Dospina, Marinela Tătaru, Cristian Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea.