Daniela Oteşanu, preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Vâlcea: “Avem femei valoroase care pot ocupa funcția de consilieri!”

Daniela Oteşanu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Vâlcea, este foarte mulțumită de rezultatul alegerilor pentru funcţia de lideră a femeilor social-democrate din judeţ, de anul tecut. Lidera recunoaște că, împreună cu Biroul care a fost ales în cadrul Conferinţei Judeţene, s-a întâlnit de foarte multe ori şi s-a ajuns la concluzia că trebuie să se dea o altă interpretare, o altă abordare a activităţii organizaţiei de femei.
„Am avut în ultimele trei luni ale anului trecut o serie de acţiuni. N-aş nominaliza decât campania “Bucurii pentru copii” şi “Premiem excelenţa”, două acţiuni care au avut parte de un mare succes şi am fost foarte încântată de ceea ce s-a întâmplat. Am mai avut şi acţiuni de dotare cu material didactic la una dintre grădiniţele din judeţ. Vom continua aceste acţiuni. Mă bucur să vă anunţ că peste două săptămâni vom avea plăcerea să-l avem lângă noi pe preşedintele din zona Olteniei. Suntem şase organizaţii care se vor întâlni în judeţul Vâlcea pentru discuţii amănunţite, despre modul în care femeile vor participa la campania electorală din vară şi cea de la parlamentare, despre ceea ce ne propunem ca şi intenţie de vot, despre ceea ce putem să asigurăm ca femei, despre importanţa pe care o avem noi în peisajul politic românesc, în cel vâlcean în cazul meu şi al colegelor mele, despre ceea ce putem oferi ca şi contribuţie, dar şi despre ceea ce aşteptăm în urma acestor alegeri. Sunt convinsă că femeile vor fi mult mai bine reprezentate pe funcţiile de consilieri. Am această certitudine şi mă bazez pe un singur lucru, nu pe faptul că ne-am permis şi ne-am promis un target de 30 la sută, ci pentru faptul că, atât cât cunosc eu femeile din Organizaţie Judeţeană PSD, avem femei valoroase care pot ocupa posturi de consilieri şi cu care putem să avem acţiuni deosebite”, a spus lidera femeilor social-democrate, Daniela Oteşanu. (L.L.)