CS Vâlcea 1924 face recrutări pentru “haită”

Consiliul Județean Vâlcea a creat CS Vâlcea 1924 din mai multe considerente, dar, cel mai important obiectiv este acela de a asigura suportul tehnic, financiar și, mai ales, know-how-ul necesar pregătirii tinerilor copii și juniori din Vâlcea și nu doar.
Pe lângă oamenii care s-au ocupat ani de zile de formarea tinerilor baschetbaliști, și amintim, dintre aceștia, pe surorile Anca, Laura și Coca Nițulescu și al lor BCN Râmnicu Vâlcea, profesorul Ion Marin Vlădulescu, Manuela Cornea, Delia Hodorogea și, din nou, Anca Nițulescu, acestea trei din urmă pregătind băieți și fete la CSS Râmnicu Vâlcea, Luiza Voinea, Laura Orășanu, Dana Zamfir, Mihai și Antoaneta Toma și mulți alții, unii plecați din județ (Cristian Achim), alții retrași din activitate (Doru Moise, Johnny Popescu), alții plecați dintre noi (Dan Ceaușescu) și mulți alții care au contribuit la dezvoltarea și promovarea baschetului în județul nostru, încercam și noi, de azi înainte, să dam o șansă performanței sportive baschetbalistice.
S-au primit, în ultima vreme, foarte multe telefoane și mesaje pe adresa clubului și oficialii clubului vă recomandă tuturor să veniți la baschet, la oricare dintre cluburile active din județul Vâlcea. Putem face din județul Vâlcea un furnizor pentru loturile naționale.
Pentru anul viitor, se pregătesc și alte secții (volei, box, șah), care, alături de atletism și baschet, să completeze oferta Consiliului Județean Vâlcea pentru copiii județului nostru.
Pentru cei care aveți copii sub 10 ani și vreți să îi ghidați spre acest sport minunat, folosiți numerele de telefon de mai jos:
0754023495
0742118972
0740784392