Constantin Rotaru cere demisiile lui Dragnea şi Tăriceanu

Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Socialist Român şi unul din puţinii politicieni ai României care se declară deschis pro comunism, a susţinut, miercuri, 15 noiembrie, o conferinţă de presă în care a atacat dur liderii coaliţiei de Guvernare.

Rotaru nu crede că modificările fiscale sunt neaparat rele ba mai mult consideră că în privinţa contribuţiilor la salarii statul era obligat să mute acestea de la angajator la angajat pentru a elimina plata la gri a milioane de oameni care primeau pe hârtie un salariu minim, dar mai primeau la negru o diferenţă şi, deasemenea, pentru a recupera ceva din marea evaziune a multinaţionalelor.
Preşedintele PSR este însă indignat pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu pentru decizia acestora de a susţine oferirea unui statut Casei Regale şi o rentă anuală imensă de la stat.
“Le-au dat o grămadă de proprietăţi acestor oameni, pe nedrept. Iar Dragnea şi Tăriceau au jurat pe Constituţie şi au jurat să o respecte. Suntem Republică nu regat. Iar oricum continuatorii regelui Mihai nu pot fi consideraţi foşti şefi de stat. Deşi familia fostului Rege Mnihai deţine proprietăţi imense în România nu plăteşte ca orice alt român impozite pe acestea. Aveau datorii imense şi li s-au şters impozitele. Pe nedrept, şi nelegal, şi ilogic, au fost scutiţi de plata impozitelor pe aceste clădiri şi terenuri. Iar acum statul să le dea milioane de euro anual pentru a se întreţine o armată de slugi ? Să muncească şi să plătească impozite şi taxe. Şi Dragnea şi Tăriceanu ar trebui să demisioneze sau să fie schimbaţi din funcţie automat pentru această decizie neconstituţională luată împotriva poporului Român”.
Liderul PSR a mai declarat în conferinţa de presă că începând din 1992 toate alegerile din România au fost fraudate şi crede că şi următoarele vor fi la fel. În cazul în care acestea nu vor fi fraudate Iohannis nu va mai fi ales preşedintele ţării pentru că nu are niciun merit în afară de acela de a fi o slugă preaplecată a străinilor care l-au ajutat să ajungă preşedinte. (T.G.)