FOTO/VIDEO: A doua zi de căutare a persoanei căzute în râul Olt, fără succes!

UPDATE: Pompierii vâlceni au continuat și azi, 28 martie a.c., căutarea persoanei care a căzut în râul Olt. Au participat 3 ambarcațiuni dotate cu sonar, 1 echipaj de scafandri, 1 echipaj SMURD și o autospecială de intervenție din cadrul Stației Brezoi, Detașamentului Rm. Vâlcea și Detașamentului Drăgășani. Din cauza condițiilor meteo (ploaie și vânt), echipajele operative au sistat, însă, câteva ore, căutarea persoanei, după care au fost reluate iar.

S-a solicitat sprijinul Serviciului Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Gorj, care are în dotare echipamente/sisteme specifice de intervenție în mediul acvatic și personal specializat.
Echipajul Salvamont Gorj a ajuns la barajul Gura Lotrului, cu aparatura specifică pentru căutare.
A fost constituită o echipă formată din 2 salvamontiști, 2 pompieri militari și o barcă, precum și echipament specific de căutare în mediu acvatic.
“Cu toate eforturile depuse, din păcate, nu a fost descoperită persoana în cauză.
Toate forțele de la barajul Gura Lotrului s-au retras la bază. Căutările se vor relua în cursul zilei de mâine”, au precizat pompierii vâlceni.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați miercuri, 27 martie a.c., prin SNUAU 112, la ora 17:07, să intervină pentru căutarea-salvarea unei femei posibil căzute în râul Olt, în zona barajului Gura Lotrului.

Au fost alocate de urgență forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru munca operativă cu barcă, precum și o ambulanță SAJ.
Pompierii militari au lansat barca și au executat operațiuni specifice de căutare-salvare.
A fost anunțat și dispeceratul Hidroelectrica.
Persoana nu a fost găsită, forțele se retag la bază.

https://youtube.com/shorts/WHnq9qwJ7hc?feature=share