Comuna Ioneşti nu mai vrea baroni!

L-am susţinut pe Ion Cătănoiu (Bibi) de la început. Nu a avut importanţă că era liberal aşa cum acum nu este important că este candidat al PSD. Era şi este OM. Un om apropiat de oamenii din Ioneşti, de credinţă, de familie, de adevăr!

Acum comuna aceasta are şansa să îl readucă în funcţia de primar pe ION Cătănoiu. Şi vă garantez că nu va împuşca ilegal cîini pe stradă, nu va face braconaj, nu va deveni robul banilor, nu se va plimba prin excursii în străinătate. Prin orice redacţie am lucrat, de câte ori treceam prin Ioneşti, îl găseam la muncă pe Ion Cătănoiu, şi vreau să trec din nou prin Ioneşti şi să aflu că primarul lucrează acolo, că este la primărie, că nu se plimbă aiurea prin Paris, Bucureşti, Moscova, că nu este la vînătoare sau la şpriţ sau întâlniri amoroase.
Am preferat mereu să văd oameni modeşti şi cu bun simţ în scaunele de primari. Nu baroni îmbogăţiţi dubios. Cu minţile pierdute după bani şi fuste, dominaţi de îngâmfare şi crezând că pot cumpăra cu bani şi credinţa şi dreptul de a îşi face campanie în biserici!
Am susţinut şi susţin candidaţi care respectă comunităţile şi nu încearcă să transforme cât mai mulţi oameni în slugile şi vasalii lor.
Şi cred că actuala lege va permite alegătorilor să voteze neinfluenţaţi de mici avantaje de moment. În cazul comunei Ioneşti, ei pot vota un om de-al lor, un om dintre ei! Ion Cătănoiu ( BIBI) este un OM. Iar pe lista sa de candidaţi la Consiliul Local regăsim adevăraţi gospodari ai comunei!

Traian GUMINSKI