Cine este Bogdan Ţigaret Florin, candidat independent la Consiliul Local Rm. Vâlcea

“Eu sunt Țigaret Bogdan Florin, am 35 de ani, sunt căsătorit, și împreună cu soția mea, Iuliana Țigaret, ne bucurăm de fata noastră, Tania”, aşa îşi începe candidatul independent la Consiliul Local Rm. Vâlcea, expunerea pe rețeaua de socializare.

Am absolvit în anul 2006 Facultatea de Mecanică și Tehnologie din cadrul Universității din Pitești, specialiazare CUT Automobile, iar in anul 2009 am absolvit în cadrul aceleiași facultăți specializarea Ingineria Transporturilor și Traficului. Actualmente sunt masterand, specializarea Trafic Rutier și Evaluarea Accidentelor de Circulație în cadrul aceleiași facultăți.
Imediat, după absolvirea primei facultăți am început să lucrez în cadrul mai multor societăți comerciale ce aveau drept obiect de activitate comerțul cu autoturisme noi, am condus și o firmă de transport, am fost și inspector de daune în cadrul unei societăți de asigurări, iar în prezent am dezvoltat o aplicație pentru telefoanele mobile și o platformă
informatică ce se adresează posesorilor de autovehicule și service-urilor auto.
Începând cu 2010 am înființat primul ong ce avea drept scop ajutarea oamenilor în obținerea de despăgubiri juste, corecte și în termenele legale de la societățile de asigurări.
Observând numărul în creștere al accidentelor de circulație, am considerat că cel mai bine ar fi să încep a derula campanii de educare și prevenire a accidentelor de circulație și sunt foarte fericit să vă spun că până acum, în acești 6 ani, au
participat în cadrul acestor campanii peste 18 mii de persoane de diferite vârste și categorii de participanți la trafic.
Observând în decursul timpului cum este risipit banul public prin proiecte de care nu avem nevoie sau prin proiecte cu costuri mult prea mari, am luat hotărârea să mă implic mai activ în viața Râmnicului și cum poți face acest lucru decât prin prezența în cadrul Consiliului Local.
Am ales să concurez pentru funcția de Consilier Local, din postura de Candidat Independent, datorită faptului că proiectele pe care eu le văd utile cât și modul în care sunt marginalizați tinerii, nu se regasesc în cadrul nici unui program electoral al nici unui partid.

Iată ce îmi doresc eu pentru râmniceni:

1.Transport Gratuit tuturor cetățenilor din Rm. Vâlcea.
2.Revocarea Taxei Cultură și Sport.
. înființarea unui departament de sistematizare a traficului.
4.Actualizarea studiului de trafic.
5.Refacerea iluminatului stradal în zonele pietonale și în locurile de traversare a străzilor.
înființarea unui operator de salubritate al municipalității.
7.Construirea trotuarului pe strada Ștrandului.
8.Scutirea de impozite și taxe locale pentru toate firmele nou înființate de către persoanele sub 35 de ani, pe o perioadă de 3 ani.
9.Toate ședințele de Consiliu Local, cât și toate licitațiile organizate de către primărie să se faca OBLIGATORIU în prezența presei.
10.Acordarea de burse tinerilor ce se implică în dezvoltarea municipiului, în cadrul proiectelor derulate de către primărie.
11.Implicarea tuturor instituțiilor școlare în activitățile primăriei.
Vă mulțumesc și sper să alegeți un Tânăr Independent Responsabil, și vă amintesc faptul că mă puteți găsi pe buletinul de vot pentru Consiliul Local al Râmnicului Vâlcea la poziția 13, un număr cu NOROC!