Cătălin Avan merită să fie primar la Păuşeşti Otăsău

Viceprimarul din Păuşeşti Otăsău este unul dintre cei mai activi edili pe care i-am cunoscut în cariera mea. El nu numai că merită votat de toată populaţia din localitate, dar merită şi aplaudat de această comunitate pe care o iubeşte enorm şi cu ale cărei probleme adoarme în gând în fiecare seară şi se trezeşte în fiecare dimineaţă.

Avan Cătălin nu s-a lăsat şi a mai obţinut un succes. Drumurile sale permanente la Râmnic, Bucureşti, Craiova, au avut mereu efect scontat demersurile sale, ducând recent la obţinerea finanţării pentru construirea podului din satul Ursăreşti şi a punţii pietonale Bugiuleşti, distruse de ploi în anul 2014. Investiţiile se ridică la valoarea de 24 de miliarde lei vechi, lucrările propriu-zise urmând să înceapă în această vară. „Practic, am reuşit să ne fie decontaţi de către stat banii folosiţi pentru construirea podului de acces către firma Forestcov. Săptămâna viitoare, vom primi vizita în teren a echipei din cadrul Fondului de Solidaritate al UE, privind această investiţie. Este un lucru extraordinar pentru comunitate, deoarece vom rezolva una dintre cele mai mari probleme”, a declarat Cătălin Avan!
“EVENIMENT VÂLCEAN” îl susţine, respectând actuala legislaţie, în campania electorală pe Cătălin AVAN, şi echipa sa pentru Consiliul Local! Avem convingerea că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine în această superbă localitate a judeţului nostru!

Traian GUMINSKI