CEZ îşi bate joc de mii de vâlceni

Nu este prima dată când fac treaba asta cei de la CEZ, dar aşa merităm dacă ne-am vândut resursele unor corporaţii care mulg resursele noastre.

Pe scaunul electric ar trebui puşi toţi politicieni care s-au lăsat mituiţi şi au cedat resursele energetice, apele minerale, siderurgia, telefonia şi aluminiul străinilor.
Nesimţiţi de la CEZ şi-au tipărit facturile (bineînţeles pe care cer bani şi pe ce nu ai consumat încă) purtând pe ele data de 11 decembrie. În cutiile poştale ale râmnicenilor au ajuns însă pe 21 decembrie. Luni 21 decembrie. Şi au ultima zi de plată 26 decembrie. Şi toată lumea ştie că aceste canalii dacă nu plăteşti la termenul indicat de ei trimit pe unii de la altă firmă făcută de nişte şmecheri. Care cică debranşează. Şi au nesimţirea şi derbedeii ăştia să ceară o sumă imensă pentru că debranşează şi apoi rebranşează. Adică pentru că scot o siguranţă şi o pun la loc. Vor tăia curentul şi pentru 10 lei. Dar mai trist este că îl vor tăia pentru o zi sau doua întârziere şi celor care obişnuiesc să achite de cele mai multe ori cele trei facturi la un loc deci două dintre ele în avans.
La Protecţia Consumatorilor alte hahalere numite politic nu sunt în stare să emită o decizie care să îi oblige pe cei de la CEZ să permit clienţilor să achite facturile în 15 zile d e la primirea lor şi nu de la emiterea lor. Mai ales într-o perioadă ca aceasta în care pe 24-25-26 nu se lucrează.
Dar ţi-ai găsit să fie în stare funcţionarii ăştia de carton să pună la punct o societate ca CEZ ai căror directori câştigă prin ne muncă cât 30 de muncitori la un loc.
Idioţii suntem noi însă nu ei. Noi cei care votăm mereu impotenţi!

Traian Guminski